Zonder probleem geen oplossing. We helpen je.

Jongeren

Pubers en jongeren zijn hartstikke leuk. Ze ontwikkelen zich razendsnel, ontdekken wie ze zelf zijn en maken zich los van jou als ouder. Maar deze levensfase kan ook vragen en misschien wel zorgen oproepen bij ouders. Misschien zit je zoon of dochter in de knoop met zichzelf, met gevoelens of gedachten? Loopt je kind vast op school, thuis of in contact met anderen? Waar doe jij als ouder goed aan? Wanneer laat je los, hoe stel je grenzen? Hoe onderhoud je de band? We kunnen ons voorstellen dat je hier als ouder mee bezig bent.

 

Contact? Meer weten?

 

Hieronder vind je een antwoord op veel gestelde vragen en allerlei artikelen en filmpjes over dit onderwerp. Gemaakt door en met professionals uit de 046-regio. Wie weet helpt het je op weg. Staat je vraag er niet bij? Of is je zorg groter dan dit? Neem dan gerust contact met ons op via het CJG Westelijke Mijnstreek.

 

Kijk ook eens in onze reeks ‘mentaal fit tijdens deze coronatijd‘ voor informatie en tips voor jongeren (en hun ouders) om mentaal fit en gezond te blijven in deze periode.

Kickstart

Doorlopend

YAM (Young and Moms) bijeenkomsten

Om de week op donderdagochtend

Girls Talk

Doorlopend

Niet gevonden wat je zocht?

Probeer dan onze zoekfunctie hieronder:

Onze verhalen

Vers van de pers de laatste nieuwtjes, verhalen en praktische tips vanuit de regio.

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.

Logo Gemeente Sittard Geleen
Logo Spelenderwijs
Logo Zuyderland
Logo Partners in Welzijn
Logo MIK Kinderopvang
Logo Gemeente Stein
Logo MEE Zuid Limburg
Coach4U logo
Logo Geboortezorg Limburg
GGD Zuid-Limburg
Logo Gemeente Beek
Logo Ecsplore