Zonder probleem geen oplossing. We helpen je.

Jongeren

Pubers en jongeren zijn hartstikke leuk. Ze ontwikkelen zich razendsnel, ontdekken wie ze zelf zijn en maken zich los van jou als ouder. Maar deze levensfase kan ook vragen en misschien wel zorgen oproepen bij ouders. Misschien zit je zoon of dochter in de knoop met zichzelf, met gevoelens of gedachten? Loopt je kind vast op school, thuis of in contact met anderen? Waar doe jij als ouder goed aan? Wanneer laat je los, hoe stel je grenzen? Hoe onderhoud je de band? We kunnen ons voorstellen dat je hier als ouder mee bezig bent.

 

Contact? Meer weten?

 

Hieronder vind je een antwoord op veel gestelde vragen en allerlei artikelen en filmpjes over dit onderwerp. Gemaakt door en met professionals uit de 046-regio. Wie weet helpt het je op weg. Staat je vraag er niet bij? Of is je zorg groter dan dit? Neem dan gerust contact met ons op via het CJG Westelijke Mijnstreek.

 

Kijk ook eens in onze reeks ‘mentaal fit tijdens deze coronatijd‘ voor informatie en tips voor jongeren (en hun ouders) om mentaal fit en gezond te blijven in deze periode.

Girls Talk

Najaar 2021

De tienergroep voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen

Najaar 2021

De 16+ groep voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen

Najaar 2021

Onze verhalen

Vers van de pers de laatste nieuwtjes, verhalen en praktische tips vanuit de regio.

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.

Logo Gemeente Sittard Geleen
Logo Spelenderwijs
Logo Zuyderland
Logo Partners in Welzijn
Logo MIK Kinderopvang
Logo Gemeente Stein
Logo MEE Zuid Limburg
Coach4U logo
Logo Geboortezorg Limburg
GGD Zuid-Limburg
Logo Gemeente Beek
Logo Ecsplore