Opgroeienin046.nl is een initiatief van Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek

Opgroeienin046.nl

Opgroeienin046.nl is dé plek waar (aanstaande) ouders, verzorgers en jongeren informatie kunnen vinden over opvoed- en opgroeithema’s. Dit platform is een initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek, dat in samenwerking met de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Beek en Beekdaelen is gelanceerd.

 

Door de handen ineen te slaan met ketenpartners als Ecsplore, Spelenderwijs, MIK kinderopvang, Knooppunt Informele zorg en Partners in Welzijn wordt je via online kanalen voorzien van de laatste nieuwtjes, praktische tips en aandachtstrekkers vanuit de regio.

 

Ontmoet het team

Het team van Opgroeienin046 bestaat uit jeugd & gezinswerkers en een online marketeer. Zij verkennen wekelijks de actuele opvoed- en opgroeithema’s in de Westelijke Mijnstreek. Vervolgens leggen zij verbindingen met professionals in de regio en interviewen hen over een actueel maatschappelijk thema. Dit resulteert in een artikel of een video. Deze items worden geplaats op www.opgroeienin046.nl en de social media kanalen:

Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Twitter

opgroeienin046-claudia-sanders

Westelijke Mijnstreek

Claudia Sanders
Jeugd & Gezinswerker

opgroeienin046-etienne-van-den-ende

Westelijke Mijnstreek

Etienne van den Ende
Online Marketeer

Ludy van Brink

Westelijke Mijnstreek

Ludy van Brink
Jeugd & Gezinswerker

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.