Opgroeienin046.nl is een initiatief van Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek

Opgroeienin046.nl

Opgroeienin046.nl is dé plek waar jongeren, (aanstaande) ouders en verzorgers terecht kunnen met al hun vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien. Het nieuwe digitale platform is een initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek, dat in samenwerking met de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Beek en Beekdaelen is gelanceerd.

 

Door de handen ineen te slaan met ketenpartners als Ecsplore, Spelenderwijs, MIK kinderopvang, Knooppunt Informele zorg en Partners in Welzijn wordt via de diverse online kanalen voorzien in de moderne preventieve behoefte op collectief niveau.

 

Geen vraag is te gek!

Onze pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere experts staan voor je klaar en geven je vrijblijvend en deskundig advies op tal van actuele thema’s. Dat doen we ‘online’: aan de van praktische tips, boeiende artikelen, lokale video-items en persoonlijke chats. Maar ook op afspraak: waarbij we je ondersteuning bieden in de vorm van kortdurende behandelingen en cursussen.

 

Daarnaast werken wij binnen de Westelijke Mijnstreek intensief samen met andere deskundigen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Denk hierbij aan de jeugdgezondheidszorg Zuid-Limburg 0-18 jaar, schoolmaatschappelijk werkers, leefstijlcoaches, medewerkers uit de kinderopvang en vele anderen. Dankzij de korte lijnen zorgen we altijd voor een zorgvuldige overdracht naar de juiste zorgverlener.

 

Ontmoet het team

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek werken mensen met passie. Ons team bestaat uit 7 bevlogen (young) professionals, die zeer ervaren zijn in het begeleiden van kinderen en jongeren van 4 tot 23 jaar en hun ouders bij opvoed- en opgroeivragen. Verfrissend, persoonlijk, enthousiast, verbindend en daadkrachtig: zijn kernwaarden die ons team verbinden.

 

Nieuwsgierig naar de gezichten achter Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek?

Beek

Petra Breddels
Orthopedagoog
POH-Jeugd

Sittard

Tars Hundscheid
Psycholoog kind en jeugd
POH-Jeugd

Geleen

Rachel Scheffers
Psycholoog kind en jeugd
POH-Jeugd

Stein & Beekdaelen

Bram van der Vorst
Psycholoog kind en jeugd
POH-Jeugd

 

 

Wendy Fober
Consulent

Born & Beekdaelen

Kim Knippenberg
Psycholoog kind en jeugd
POH-Jeugd

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

#opgroeienin046

Hulp nodig? Hallo zeggen? Of gewoon niks willen missen? Abonneer je dan nu!.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.