Onze partners

De partners van opgroeienin046.nl

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.

Logo Centrum voor Jeugd en Gezin

CJG Westelijke Mijnstreek

Ons team psychologen kind & jeugd is zeer ervaren in het voorlichten en begeleiden van kinderen, jongeren en hun ouders bij voornamelijk enkelvoudige opvoedvraagstukken.

 

Ga naar website CJG Westelijke Mijnstreek

Logo Ecsplore

Ecsplore

Stichting Ecsplore werkt aan het sportieve en culturele klimaat en levert daarmee een bijdrage aan een gezonde en actieve leefstijl, sociale ontwikkeling, cognitieve groei en talentontwikkeling van de jeugd.

 

Ga naar website van Ecsplore

GGD Zuid-Limburg

GGD Zuid-Limburg

Wij zijn de geneeskundige gezondheidsdienst van de 16 Zuid-Limburgse gemeenten. Onze speciale aandacht gaat uit naar mensen in een kwetsbare positie, zoals jongeren, ouderen en mensen die op meerdere gebieden problemen hebben.

 

Ga naar website van GGD Zuid-Limburg

Logo knooppunt informele zorg

Knooppunt Informele Zorg

Om de ondersteuning van mantelzorgers, zorgvrijwilligers en zelfhulp (de informele zorg) in de Westelijke Mijnstreek te versterken, bundelen wij de krachten van alle netwerkpartners.

 

Ga naar website Knooppunt Informele Zorg

Logo Partners in Welzijn

Partners in Welzijn

Wij helpen mensen – jong en oud – als ze problemen hebben maar bovenal willen we u helpen problemen te voorkomen. We zijn het gezicht in buurten en wijken. Onze dienstverlening is soms individueel, soms collectief, soms door professionals, soms door vrijwilligers.

 

Ga naar website Partners in Welzijn

Logo MIK Kinderopvang

MIK Kinderopvang

Al generaties lang bieden wij vertrouwde & betaalbare kinderopvang in Maastricht, de Westelijke Mijnstreek en het Heuvelland. Met liefdevolle & professionele aandacht voor elk kind van 0 tot 13 jaar. Daarmee bieden we hen een krachtige start waarvan ze groeien.

 

Ga naar website MIK Kinderopvang

Logo Kredietbank Limburg

Kredietbank Limburg

Wij komen in beeld als mensen een financieel probleem hebben waar ze zelf niet uitkomen. We helpen ze de problemen op te lossen en te voorkomen dat ze groter worden. Het is onze ambitie om flexibele, doelmatige en adequate schuldhulpverlening te leveren.

 

Ga naar website Kredietbank Limburg

Logo Politie

Politie Basisteam Westelijke Mijnstreek

Het Basisteam Westelijke Mijnstreek bestaat uit de voormalige politiebasiseenheden Sittard-Born/Geleen/Stein en Beek. Het bureau aan het Stationsplein 18 in Sittard is het enige politiebureau in deze gemeenten met een publieksfunctie.

 

Ga naar website van de Politie

Logo Spelenderwijs

Spelenderwijs

Spelenderwijs biedt kinderopvang voor 0 tot en met 12 jarigen bij peutercentra, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in de gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Beekdaelen, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Beek.

 

Ga naar website van Spelenderwijs

Logo MEE Zuid Limburg

Stichting MEE Zuid-Limburg

MEE vindt dat iedereen moet kunnen meedoen, ook mensen met een beperking of een andere kwetsbaarheid. Maar niet iedereen is in staat om dit meedoen voor zichzelf te organiseren. Dan is het goed om te weten dat je bij MEE terecht kunt voor advies en ondersteuning.

 

Ga naar website Stichting Mee Zuid-Limburg

Logo Zuyderland

Zuyderland

Zuyderland biedt per 1 januari 2020 geen jeugdgezondheidszorg meer aan. Vanaf die datum kunnen ouders met kinderen van 0 tot 18 jaar terecht bij Jeugdgezondheidszorg Zuid-Limburg. Dit is een onderdeel van de GGD Zuid Limburg.

 

Ga naar website Zuyderland

Logo Geboortezorg Limburg

Geboortezorg Limburg

Geboortezorg Limburg is een gespecialiseerde zorgverlener voor zwangerschaps- en kraamzorg. Al generaties lang helpen we ouders en baby’s aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen.

 

Ga naar website Geboortezorg Limburg

Coach4U logo

Coach4U

Coach4U is er voor jongeren tussen de 13 – 23 jaar die het om allerlei redenen even ‘helemaal gehad hebben’ met school, stage of werk. De coaches van Coach4U bieden jou een luisterend oor en helpen je bij het vinden van de juiste hulp.

 

Ga naar website Coach4U

NJOY

NJOY is het sport-, cultuur- en leefstijl stimuleringsproject van de gemeente Beek. Wij zijn er voor jong en oud!

 

Ga naar website NJOY

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.