Disclaimer

De stichting Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Westelijke Mijnstreek besteedt aan deze website veel zorg. Desondanks is het niet uitgesloten dat informatie op deze site onjuist of onvolledig is. De stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuiste of onvolledige informatie. Het gebruik van deze site en de opgenomen informatie is geheel voor eigen risico. Aan de informatie op deze site zijn geen rechten te ontlenen.

 

Voor zover binnen deze website links naar websites van derden zijn opgenomen, is het CJG Westelijke Mijnstreek op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de sites waarnaar wordt verwezen.

 

Overname van informatie uit deze site is uitsluitend toegestaan met vermelding van de bron en met handhaving van de naar het Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Opgroeienin046.nl (CJG) leidende verwijzingen.

Vrouw met zwangere buik en flesje

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.