Disclaimer

De stichting Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Westelijke Mijnstreek besteedt aan deze website veel zorg. Desondanks is het niet uitgesloten dat informatie op deze site onjuist of onvolledig is. De stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van eventuele onjuiste of onvolledige informatie. Het gebruik van deze site en de opgenomen informatie is geheel voor eigen risico. Aan de informatie op deze site zijn geen rechten te ontlenen.

 

Voor zover binnen deze website links naar websites van derden zijn opgenomen, is het CJG Westelijke Mijnstreek op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de sites waarnaar wordt verwezen.

 

Overname van informatie uit deze site is uitsluitend toegestaan met vermelding van de bron en met handhaving van de naar het Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Opgroeienin046.nl (CJG) leidende verwijzingen.

Vrouw met zwangere buik en flesje

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.