Dag van de pedagogisch medewerker | 19 september 2024

19 september 2024

Elke derde donderdag van september vieren we ‘de dag van de pedagogisch medewerker’. Dit is een speciale gelegenheid om de geweldige medewerkers in de kinderopvang, zoals kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang, in het zonnetje te zetten en erkenning te geven voor hun harde werk en toewijding.

 

Op deze dag willen we graag enkele items delen die we in de loop der jaren hebben gemaakt in samenwerking met de pedagogisch medewerkers van MIK Kinderopvang en Spelenderwijs. Deze items tonen het enthousiasme en de deskundigheid van deze professionals.

 
We hopen dat jullie veel plezier beleven aan het lezen en bekijken van deze items. Laten we samen de inzet en passie van onze pedagogisch medewerkers vieren en hen de waardering geven die ze verdienen!
 
Veel lees- en kijkplezier!

 

Artikelen

 

Webinars (om terug te kijken)

 

Meer info

Neem een kijkje op de websites van MIK Kinderopvang en Spelenderwijs voor meer informatie over de kinderopvangmogelijkheden bij jou in de buurt en hoe je in contact kunt komen.

Geplaatst op 19 september 2024 | Categorie Nieuws, Peuter, Schoolkind

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.