Zomersluiting Opgroeienin046

13 augustus 2021

Het is zomer! En met onze vakantie voor de deur blikken we even terug op het afgelopen half jaar.

 

Het begin van het jaar stond in het teken van Corona, en dan vooral: hoe blijf je mentaal fit tijdens Coronatijd. Gaandeweg was weer meer mogelijk en gingen ook wij weer meer de straat op en de wijk in.

 

Dit leverde zeer uiteenlopende items op: van informatieve artikelen tot een leuke sportactiviteit, van een bezoek aan het jongerenwerk tot een grappige en wellicht herkenbare blog.

 

 

Wij willen graag iedereen bedanken die hier aan meegewerkt heeft! Maar ook iedereen die onze items gelezen, bekeken, gedeeld of geliked heeft.

 

Vakantie

Opgroeien in 046 gaat ook even met vakantie. Dat betekent dat we voorlopig geen nieuwe items posten. Maar achter de schermen wordt hard doorgewerkt om ons platform nóg beter te maken.

Eind augustus zijn we er weer, met inspirerende artikelen en filmpjes.

 

We wensen je een heerlijke zomer toe!

 

Zonnige groet,

Team Opgroeienin046

Geplaatst op 13 augustus 2021 | Categorie Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.