Aankondiging webinar ‘Slapen kun je leren’

29 maart 2022

Op woensdag 13 april organiseert het jeugd- en gezinswerk van Partners in Welzijn weer een webinar. Bedoeld voor ouders van jonge kinderen (tot ongeveer 6 jaar) die zich afvragen hoe ze hun kind kunnen helpen om beter te slapen.
 

In de laatste 10 jaar is er enorm veel onderzoek gedaan naar slapen, bij volwassenen, maar ook bij kinderen. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn nog niet heel erg bekend, waardoor slaap iets blijft dat we ‘gewoon’ doen. Helaas blijkt slapen voor zowel jong als oud toch niet altijd even makkelijk… In samenwerking met Judith Zinken, slaapcoach, is daarom onlangs dit artikel verschenen bij Opgroeienin046, boordevol informatie en praktische tips.

 

 

Maar zoals Judith in deze video vertelt, is er nog véél meer te vertellen over dit onderwerp. Heb jij een kindje dat slapen moeilijk vindt? Ben jij de gebroken nachten zat en wil je tips hoe je de cirkel kunt doorbreken? Zodat je kindje leert om beter te slapen, en jij dus ook beter slaapt? Meld je dan nu aan voor het webinar ‘Slapen kun je leren’. De jeugd- en gezinswerkers van Partners in Welzijn hebben Judith Zinken, slaapcoach van ‘Slaap en zo‘, uitgenodigd om dit webinar mee te verzorgen.

 

Wanneer?

 

  • Woensdag 13 april
  • Van 19:30 tot ongeveer 21:00 uur

 

Waar?

 

Lekker thuis; inloggen via de link die je toegestuurd krijgt en meekijken vanaf de bank met een kop thee en een dekentje, de eetkamertafel, de werkkamer, of zelfs vanuit je bed als je moe bent. Alles mag 😉

 

Aanmelden

 

Stuur een mailtje naar: claudia.sanders@piw.nl en de rest wijst zich vanzelf.

 

Vragen? Contact?

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel een vraag? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Geplaatst op 29 maart 2022 | Categorie Baby's, Nieuws, Peuter, Schoolkind

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.