Webinar ‘Ukkies en Schermpjes’

16 oktober 2023

Wil jouw kleintje ook zo graag met een schermpje in de hand op de bank hangen? 📲 Fijn, even rust, voor jullie allebei. Maar vervolgens twijfel je weer of je hier wel goed aan doet. Hoe zit dat nou eigenlijk, met ukkies en schermpjes? Ben jij op zoek naar informatie en tips over mediagebruik bij jonge kinderen? Dan is dit webinar iets voor jou!

 

 

Wanneer?

🕗Op woensdag 15 november 2023, tijdens ‘de week van de mediawijsheid’, organiseert Opgroeienin046.nl het webinar ‘Ukkies en schermpjes’. Dit webinar is bedoeld voor ouders van jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot ongeveer 6 jaar.

 

Gratis

Deelname is gratis, privacy gewaarborgd. Klik op deze registratielink om je aan te melden en de rest wijst zich vanzelf!

 

Webinar ‘Ukkies en schermpjes’

In dit webinar geven schoolmaatschappelijk werker Tahnee Schoonbrood van Partners in Welzijn en pedagogisch coach Madelijn Metsemakers van MIK Kinderopvang & Spelenderwijs Kinderopvang tips en informatie over:

 

🟣 de invloed (positief en negatief) van schermpjes op jonge kinderen
🟣 hoe je media kunt inzetten om de ontwikkeling van je kind te stimuleren
🟣 hoe je kunt zorgen voor een gezonde balans
🟣 je voorbeeldfunctie als ouder

 

Meer interessante artikelen

 

#wvdm23 #mediawijsheid #ukkie #schermpjes #opvoeden #opgroeien #weekvandemediawijsheid

Geplaatst op 16 oktober 2023 | Categorie Jongeren, Nieuws, Peuter, Schoolkind

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.