Paastekeningen worden met warme gevoelens ontvangen

10 april 2020
Deel via:

Eerder deze week zagen we al dat kinderen in de kinderopvang hard aan het werk waren om de ouderen in de zorgcentra op te vrolijken met een paaskleurplaat, omdat zij ook in het aankomende paasweekend geen bezoek mogen ontvangen.
 

Zorgcentrum Glana

 

Vandaag zijn we een aantal kleurplaten gaan overhandigen bij Zuyderland zorgcentrum Glana in Geleen. Ze werden dankbaar in ontvangst genomen door Anita Dahlmans. Haar reactie zie je in het filmpje hieronder.

 

 

Samen

 

Wat mooi dat we er op deze manier samen voor kunnen zorgen dat de ouderen het gevoel krijgen dat ze er niet alleen voor staan in deze moeilijke tijd!

 

Wij wensen iedereen een fijn paasweekend toe!

Geplaatst op 10 april 2020 | Categorie nieuws, Peuter, Schoolkind

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.