Kinderen kleuren voor ouderen

9 april 2020

Alsof het een normale dag is zijn de kinderen die gebruik maken van de kinderopvang lekker aan het kleuren. De reden is echter een hele bijzondere…

Paaskleurplaten

 

Er worden vandaag kleurplaten gemaakt door kinderen op de buitenschoolse opvang van Spelenderwijs en MIK in de regio 046, voor de ouderen in de zorgcentra in dezelfde regio. Zij mogen namelijk geen bezoek ontvangen, en met de paasdagen voor de deur is dat extra moeilijk. De kinderen hopen de ouderen op deze manier wat op te kunnen vrolijken!

 

BSO De Bron

 

In het filmpje hieronder zie je een aantal kinderen van de buitenschoolse opvang ‘De Bron’ de paaskleurplaten maken. Danielle Koenigs, pedagogisch wedewerker bij Spelenderwijs geeft ons een reactie op dit initiatief vanuit de MIK-PIW Groep.

 

 

De aankomst

 

Vrijdag en zaterdag zullen deze kleurplaten aankomen op de plaats van bestemming, de zorgcentra van Vivantes en Zuyderland. Daarmee zijn ze precies op tijd voor Pasen!

 

Paastekeningen ingekleurd door leerlingen van de basisschool

Een aantal Paaskleurtekeningen van BSO Bonte Bende in Sittard.

 

Wij wensen iedereen, van jong tot oud, hele fijne paasdagen toe.

Geplaatst op 9 april 2020 | Categorie Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.