Ecsplore loopt sinds 1 januari al meer dan 900 ‘Ommetjes’

18 maart 2021
Deel via:

✅ Sinds 1 januari 2021 lopen medewerkers van Ecsplore dagelijks een ‘Ommetje’. Wandelen is namelijk goed voor je. Ommetje is een app ontwikkeld door de Hersenstichting. Elke dag een wandeling van 20 minuten maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. Zo zorgen we er samen voor dat we in beweging blijven. Voor een werkdag, tijdens een pauze of na afloop.
 

Lees ook: Het belang van bewegen | mentaal fit tijdens deze coronatijd (opgroeienin046.nl)

 

Ruim 900 ommetjes

 

💪 Vanaf 1 januari hebben de medewerkers van Ecsplore al ruim 900 ommetjes gelopen. In totaal is dit maar liefst 550 uur.

 

Wandel je mee? De Ommetje-app helpt ook jou om je dagelijkse wandeling te maken! Dus download de Ommetje app en sluit aan bij de ‘LoopmetEcsplore’ groep met deze teamcode: NFQTA . Klim hoger op de ranglijst, speel alle medailles vrij en wie weet word jij misschien wel de fitste vriend van Ecsplore!

 

Aan de slag

  1. Download de ‘Ommetje’ app
  2. Volg de stappen in de app
  3. Join de ‘LoopmetEcsplore’ groep | teamcode: NFQTA
  4. Wandel mee!

 

Meer informatie?

 

Kijk op de facebook pagina van Ecsplore of op de website van Ecsplore.

Geplaatst op 18 maart 2021 | Categorie nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.