Bikkeltjes met Lef, groep 1/2

Datum: Najaar 2021. Aanmelden voor de volgende groep is mogelijk
Tijd:
Adres:
Deel via:

Weerbaarheidstraining voor kinderen in groep 1 en 2

 

Welkom in Bikkellandia. Alle jongens en meisjes uit Bikkellandia hebben een speciale kracht waardoor ieder kindje uit Bikkellandia een heel bijzonder kindje is. Wil jouw kind ook een paspoort voor Bikkellandia?

Meer zelfvertrouwen, beter over jezelf denken en relaxter zijn in nieuwe situaties. Dat is de kern van onze weerbaarheidstraining en onze lesmethode. Kinderen komen beter voor zichzelf op en staan stabiel en zelfbewust in het leven. De verschillende hoofdrolspelers leren de kinderen staan, denken, klinken en kijken als een Bikkel. Het gaat hier om fundamentele basisvaardigheden als duidelijk nee zeggen, stevig staan, iemand aankijken, met luide stem praten. Sta, kijk, klink en denk als een Bikkel.

 

Voor wie?

Voor jongens en meisjes in groep 1 en 2 die spelenderwijs willen leren om sociaal sterker te worden in sociale situaties

 

Startdatum

Aanmelden voor de volgende groep kan doorlopend

 

Aantal bijeenkomsten

10 bijeenkomsten

 

Locatie

 

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training

 

 

Voor meer info of aanmelden

Onze trainingen worden meestal, bij voldoende aanmeldingen, 2x in een schooljaar gegeven. Aanmelden kan doorlopend.

Aanmelden of informatie vragen kan bij de jeugd- en gezinswerkers die werkzaam zijn in uw gemeente of stadsdeel, of bij de schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de school van uw kind.
U kunt ook bellen naar het algemeen telefoonnummer van Partners in Welzijn: 046-4575700

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.