Zomeractiviteiten!

26 juli 2022

Als je nog zoekende bent naar activiteiten in jouw zomervakantie, dan hebben wij de oplossing! NJOY en Ecsplore bieden tal van toffe activiteiten. Bekijk de informatie hieronder en een fijne zomervakantie gewenst!

 

Summer of Sports and Arts met Ecsplore

 

Maandag 25 juli 2022 t/m vrijdag 2 september 2022

 

De Summer of Sports and Arts gaat weer van start! Laat dat zomerse weer maar komen, want wij staan zes weken lang, vier dagen per week voor je klaar met de tofste activiteiten. Sport, spel, cultuur én veel zon; alle vertrouwde elementen zitten er in!

 

Samen met de Johan Cruyff Foundation en het Jeugdfonds Sport en Cultuur organiseren wij dit jaar Cultuur @ Cruyff Courts. Elke woensdag in de vakantie vinden er supervette Urban workshops plaats. Graffiti of freerun, breakdance of rap: op het Cruyff Court in Sittard krijg je de kans om te ontdekken wat je leuk vindt. Ga voor meer informatie snel naar onze speciale pagina

 

Ook de allerjongsten van de basisschool vergeten we niet. Dit jaar zijn er namelijk wederom zomerse activiteiten voor de 4- en 5-jarigen, aangegeven met de groene letters!

 

Bekijk de flyer hier! Inschrijven kan vanaf NU via het inschrijfformulier. Zien we je deze vakantie?!

 

De spelregels lees je op de spelregelpagina!

 

NJOY The Summer in Beek!

 

Ook dit jaar hoef je je niet te vervelen tijdens de zomervakantie in Beek.
NJOY heeft samen met Beekse verenigingen en ondernemers een leuk programma samengesteld voor jong en oud.

 

Wil je graag weten wat er allemaal in een brandweerauto zit of wil je kennis maken met nieuwe sporten zoals kickball en padel?

 

Dat kan allemaal tijdens NJOY The Summer! Maar vind je muziek leuker dan sport? Meld je dan aan voor de workshops slagwerk en trompet/didgeridoo of neem deel aan de vierdaagse van Cantarella!

 

En alsof dat niet genoeg is organiseren de bibliotheek en Sportlandgoed De Haamen ook veel activiteiten waar je aan deel kunt nemen.

 

Dus meld je snel aan via www.njoybeek.nl/holidays.

Geplaatst op 26 juli 2022 | Categorie Nieuws, Schoolkind

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.