Pesten – webinar

Datum:
Tijd:

Pesten komt helaas nog veel voor. Op school, in de wijk, bij de sportclub en online. En als pesten niet tijdig wordt aangepakt, kan het grote gevolgen hebben.

 

Bekijk het webinar pesten on-demand terug! Vul onderstaand formulier in en krijg toegang tot het webinar.

 

 

Maar wat is nu het verschil tussen pesten en een plagerijtje? Wat voor de een grappig is, is dat voor de ander niet. Wat begint als een grapje kan uiteindelijk gaan voelen als pesten.

 

Webinar

 

Schoolmaatschappelijk werkers Jonne Mestrom en Tahnee Schoonbrood van Partners in Welzijn begeleiden regelmatig kinderen, ouders en leerkrachten die te maken krijgen met pesten.

 

Tijdens het webinar geven ze uitleg over verschillende vormen van pesten, vertellen ze over oorzaken en gevolgen van pesten, hoe je pesten herkent en wat je als ouder of leerkracht kunt doen.

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.