Theatervoorstelling ‘Voor je het weet zijn ze groOt’

5 december 2023

‘We komen te laat op school’, ‘Brammm, ga buitenspelen’, ‘Papa, mag ik een koekje’, herken jij dit?! Opvoeden is soms best lastig. Kom daarom naar het theater, het is grappig en vooral ook heel handig!

 

 

Op 30 januari a.s. zal de interactieve theatervoorstelling ‘Voor je het weet zijn ze groot’ plaatsvinden. De bijeenkomt is voor ouders met kinderen op de basisschool (groep 1 t/m 8).
Onderwerpen die besproken worden zijn opvoeding, gezond eten en bewegen. In de bijeenkomst krijgen jullie informatie over de rol van ouders bij het voeding- en beweeggedrag van hun kind, en specifiek de onderwerpen ontbijten, snoepen en snacken, gamen en buitenspelen. De bijeenkomst heeft een positieve insteek. De opvoedkundige onderwerpen die aan bod komen zijn: regels stellen en afspraken maken, het goede voorbeeld geven, aandacht voor het gewenste gedrag, complimenten geven, kind aanspreken en corrigeren.

 

Ook als je de Nederlandse taal in mindere mate beheerst, is de theatervoorstelling geschikt!

 

Belangrijke informatie

 

Locatie: Plinthos, Daniken 1, Sweikhuizen
Dinsdag 30 januari 2024
Tijdstip 1e voorstelling: 18.00-19.15 uur
Tijdstip 2e voorstelling: 20.00-21.15 uur
De bijeenkomst is gratis

 

Interesse? Meld je aan via deze link.

Geplaatst op 5 december 2023 | Categorie Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.