Samen winnen we dit gevecht!

Je kan corona hebben en verspreiden zonder dat je het in de gaten hebt. Daarom is het niet slim om elkaar in grote groepen op te zoeken. Jongerenwerker Nadine Zaicsek en haar collega’s zijn trots op de jongeren in Sittard-Geleen. In het onderstaande filmpje legt ze uit waarom!

 

De gemeente Sittard-Geleen heeft in samenwerking met Partners in Welzijn de volgende boodschap opgesteld voor jongeren.

 

Help elkaar

 

Help je ouders met (online) boodschappen doen. Help je opa en oma met videobellen. Help je vrienden met een online filmavond. En help de mensen in de zorg, de gemeente, de politie en iedereen die nu werkt voor ons allemaal door de voorschriften blijvend op te volgen. Samen winnen we dit gevecht!

 

Heb je vragen?

 

Hoe gaat het thuis nu alles anders is? Heb je algemene vragen, zorgen en wil je een persoonlijk gesprek met een professional daarover? Wij staan van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar! Bel of stuur een WhatsApp op 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl

 

Het Jongerenloket

 

Heb je vragen over je inkomen, werk of andere zorgen? Het Jongerenloket blijft gewoon bereikbaar voor alle vragen. Je kunt met ons bellen via het nummer 14 046 tussen 08.30 en 16.30 uur of ons mailen jongerenloket@sittard-geleen.nl

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.