Real life Esports, een initiatief van ESPORTZONE

25 mei 2021

Vanaf 2021 is Esports een vast onderdeel bij Ecsplore. En dat is echt niet alleen maar gamen, we trekken kinderen en jongeren ook achter die (spel)computer vandaan. Tijdens de meivakantie organiseerde Ecsplore het event ‘Real life Esport’. Dit initiatief werd bezocht door maar liefst 160 kinderen.
 

Over ESPORTZONE

 

Ecsplore biedt diverse Esports activiteiten aan via het concept ESPORTZONE, een initiatief in samenwerking met Partners in Welzijn, Jong 046, Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Fortuna Sittard. ESPORTZONE is ontstaan vanuit de behoefte om meer draagvlak te creëren voor Esports en zet actief in op de maatschappelijke waarde die Esports kan bieden. Aangesloten partners organiseren, faciliteren en ondersteunen Esports-initiatieven in de gemeente Sittard-Geleen.

Tijdens de zomerperiode en in het najaar pakken we door met diverse initiatieven en events. voor kinderen, jongeren en verenigingen. Kijk voor meer info op www.ecsplore.nl

Geplaatst op 25 mei 2021 | Categorie Jongeren, Nieuws, Schoolkind

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.