Nieuwe website Partners in Welzijn!

9 december 2022

De nieuwe website van Partners in Welzijn, onderdeel van MIK & PIW Groep, is live gegaan! De site oogt fris en dynamisch en is gebruiksvriendelijk. Zo vindt iedere inwoner van de Westelijke Mijnstreek nog beter en sneller zijn weg binnen het aanbod in sociaal werk van Partners in Welzijn!

 

Tahnee Kerbusch en Claudia Sanders, beiden procesondersteuner bij Partners in Welzijn, zijn nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van deze nieuwe website. Claudia Sanders vertelt: “De nieuwe website laat de bezoeker een eerste keuze maken op basis van leeftijdscategorie, hierna ziet hij of zij in één oogopslag op welke gebieden Partners in Welzijn kan ondersteunen. Zo vinden bezoekers snel de juiste informatie. Op de website is ook duidelijk de verbinding met de andere stichtingen en platformen van MIK & PIW Groep zichtbaar. Deze verbinding is immers onze kracht! In de toekomst hopen we ook nog extra functionaliteiten toe te voegen, bijvoorbeeld de mogelijkheid dat mensen zich online kunnen aanmelden voor trainingen.”

 

Bekijk hier de nieuwe website van Partners in Welzijn.

Geplaatst op 9 december 2022 | Categorie Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.