Maatregelen coronavirus (update)

29 mei 2020
Deel via:

29 mei 2020

 

Update Coronavirus: Laatste stand van zaken over onze hulpverlening.

 

Vanaf dinsdag 2 juni zijn onze locaties weer gedeeltelijk geopend voor medewerkers en bezoekers. We houden ons hierbij uiteraard aan de richtlijnen en kaders vanuit de overheid. Het beleid van de overheid is nog steeds gericht op thuiswerken waar mogelijk.

We kunnen alleen een veilige en verantwoorde omgeving creëren als iedereen zich aan onderstaande maatregelen houdt.

 

Algemeen

 

Je komt niet naar locatie:

  • Bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden. Je komt pas weer naar de locatie als je minimaal 24 uur klachtenvrij bent.
  • Als een huisgenoot verkoudheidsklachten en koorts (38 graden hoger) en/of last van benauwdheid heeft. Je komt pas weer naar locatie als iedereen thuis minimaal 24 uur klachtenvrij is.

Houd je aan de algemene hygiënerichtlijnen zoals gesteld door het RIVM.

 


Wijziging per 1 juni

 

Per 1 juni zijn huisbezoeken en fysieke ontmoetingen met cliënten onder voorwaarden weer toegestaan. Dit gebeurt altijd in overleg tussen medewerker en cliënt. Voorafgaand aan de afspraak neemt de medewerker een korte ‘gezondheidscheck’ door met de cliënt (zie deze bijlage).

Cliënten en bezoekers zijn alleen welkom op afspraak en zijn aangemeld door een medewerker (bij de receptie):

  • Tijdens het maken van de (telefonische) afspraak heeft de medewerker de gezondheid van de cliënt/bezoeker gecheckt (zie gezondheidscheck)
  • Bij aanmelding van de afspraak bij de receptie checkt de aanwezige medewerker de gezondheid van de cliënt/bezoeker (zie gezondheidscheck)
  • Afspraken mogen alleen plaatsvinden in een spreekkamer of overleglokaal

 


Bijlage: vragenlijst gezondheidscheck voor bezoekers bij afspraken

 

Wanneer één van de vragen met ‘JA’ wordt beantwoord, kan de cliënt/bezoeker niet naar de afspraak komen. De afspraak moet worden uitgesteld totdat elke vraag met ‘NEE’ beantwoord kan worden.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze consulent op het nummer: 046 – 850 69 10

 

Of stuur een e-mail naar info@cjg-wm.nl

Geplaatst op 29 mei 2020 | Categorie nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.