Lente-activiteiten Ecsplore en NJOY

12 april 2022

De zon komt tevoorschijn, de vogels fluiten en de bloemen komen in bloei. Het is lente! Ook Ecsplore en NJOY hebben het voorjaar in de bol. Beide organisaties hebben een rits aan supertoffe lente-activiteiten voor de kids klaar staan. Dus stilzitten kan niet meer! En vervelen tijdens de vakantie is niet nodig. Want… in het lenteprogramma vind je voor ieder wat wils.

 

MeiXperience – Ecsplore

 

Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat kan natuurlijk. Maar je kunt ook tijdens de vakantie lekker in actie te komen. Daarom heeft Ecsplore Vakantie in Actie in het leven geroepen. Speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar organiseren ze vier keer per jaar uitdagende sport- en cultuuractiviteiten.

 

Ook in de aankomende meivakantie valt er wat te beleven! Ecsplore staat voor je klaar met de MeiXperience. Leuke lente-activiteiten op diverse plekken in de gemeenten Sittard-Geleen, Stein en Beekdaelen.

 

Woon je in één van deze gemeenten? Kom dan samen met Ecsplore in actie tijdens de MeiXperience. Van spellencircus tot FIFA en van Sterrenslag tot Dreamcatchers.

 

 

Njoy The Spring – NJOY Beek

 

Voor de kinderen woonachtig in Beek worden er allerlei leuke lente-activiteiten georganiseerd door NJOY. Dit gebeurt in samenwerking met diverse Beekse verenigingen en partners.

 

Voor ieder kind is er wel iets leuks te beleven in de meivakantie of met koningsdag. Sportief of creatief. Denk aan lasergamen, discozwemmen, zumba, knutselen, springkussens of zelfs ‘singing games’!

 

 

Bekijk hier het volledige agenda-overzicht van Opgroeienin046. Alle activiteiten, trainingen, cursussen en webinars in de regio op het gebied van opvoeden en opgroeien op een rij.

 

Wij wensen alle kinderen veel plezier met deze lente-activiteiten en een hele fijne mei-vakantie!

 

 

Geplaatst op 12 april 2022 | Categorie Nieuws, Schoolkind

lol

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.