Keigezond Sittard-Geleen

26 oktober 2023

Keigezond is een gratis (gezins)programma voor kinderen en jongeren met overgewicht & obesitas die lekker in hun vel willen zitten en willen werken aan een gezondere leefstijl voor de toekomst. Kinderen/jongeren en hun gezin bepalen zelf welke doelen zij belangrijk vinden en waar zij aan willen werken met ondersteuning van één centrale zorgverlener. Keigezond worden doe je samen!

 

 

Wanneer kun je meedoen

Om mee te kunnen doen moet je:

  • 0-18 jaar zijn;
  • wonen in de gemeente Sittard-Geleen;
  • overgewicht of obesitas hebben.

 

Als je niet weet of er sprake is van overgewicht of obesitas, kun je contact opnemen met de jeugdverpleegkundige/jeugdarts van de Jeugdgezondheidszorg van de GGD of de huisarts. Zij kunnen jullie verder helpen.

 

Hoe kun je meedoen

Aanmelden kun je zelf via onderstaande link. Ook kan de huisarts, kinderarts of de jeugdverpleegkundige/jeugdarts van de GGD jullie aanmelden (natuurlijk alleen nadat jullie hiervoor toestemming hebben gegeven).

 
Aanmelden – Keigezond Limburg

 

De centrale zorgverlener neemt na aanmelding contact op voor een kennismakingsgesprek.

Geplaatst op 26 oktober 2023 | Categorie Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.