Geef een jas, verwarm een hart

4 oktober 2023

Op maandag 2 oktober start een grote provinciale actie om zo veel mogelijk winterjassen in te zamelen voor inwoners die dit nodig hebben: ‘Geef een jas, verwarm een hart’. Uiteraard helpen we hier graag aan mee! Deze actie duurt tot en met 30 oktober. Met deze actie wordt aandacht gevraagd voor inwoners die te maken hebben met armoede. En draagt bij aan het vergroten van bewustwording rondom armoede.

 

Inzamelpunten

Dus heb je een winterjas die je zelf niet meer wilt of kunt dragen? Je kunt deze afgeven bij de volgende inzamelpunten voor ‘Geef een jas, verwarm een hart’:

 

Partners in Welzijn – locatie Sittard
Henric van Veldekestraat 30A
Maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

 

Leger des Heils – Geleen
De Koempel, Anjelierstraat 13
Maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur

 

Leger des Heils – Geleen
Os Hoes, Markt 91
Donderdag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur

 

Actieweek op alle kanalen van L1

De laatste week, van maandag 23 tot en met maandag 30 oktober, wordt door L1 omgedoopt tot officiële actie week. In deze week besteden alle programma’s op radio en tv extra veel aandacht aan de acties die op touw zijn gezet.

 

Voor meer informatie over Limburg Helpt, inclusief inzamelpunten en manieren om betrokken te raken, kunt u terecht op L1.nl/LimburgHelpt.

Geplaatst op 4 oktober 2023 | Categorie Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.