Extra kinderopvangmogelijkheid om de zorg te ondersteunen

26 november 2021

Onze regio staat voor een stevige uitdaging. Toenemende besmettingen, uitval van medewerkers, sluiting van scholen en kinderopvang, afschaling van de reguliere zorg, overvolle ziekenhuizen en agressie op straat. We weten niet hoelang het nog gaat duren en hoe we dit gaan volhouden, maar wat we wel weten is dat de nood hoog is. Vanuit MIK & PIW Groep dragen wij ons steentje bij door de zorgmedewerkers extra te ondersteunen. Niet door zelf aan het bed te staan, maar door te ontzorgen met extra kinderopvangmogelijkheid voor kinderen van ouders die in de zorg werken.

 

Samen maken we het verschil

 

We bieden de kinderen op professionele wijze een afwisselend activiteitenprogramma en de mogelijkheid om online les te volgen. Dat doen we kosteloos en ongeacht of ouders een contract hebben voor kinderopvang. Door te zorgen dat ouders die werken in de zorg hun kinderen met een gerust hart bij ons kunnen brengen, kunnen zij zich focussen op wat onze regio hard nodig heeft: zorg met aandacht.

 

Ons aanbod

 

MIK & PIW Groep biedt vanaf 29 november 2021 extra faciliteiten aan in Maastricht en Sittard.

 

Wat?

Kosteloos en afwisselend activiteitenprogramma
 

Waarom?

Om het zorgpersoneel te ondersteunen
 

Voor wie?

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd van ouders die in de punt van de zorg werken
 

Waar?

MIK De Rode Loper in Sittard en  MIK De Spiegel in Maastricht
 

Tijden?

Tussen 07.30 – 18.30 uur (eventueel vanaf 7.00 uur in overleg)
 

Wanneer?

MIK & PIW Groep: Vanaf maandag 29 november 2021

 

Aanmelden

 

Zorgmedewerkers die werken bij Maastricht UMC, Zuyderland, Meander, Envida, Vivantes, Sevagram, een huisartsenpraktijk of andere zorginstanties kunnen zich online via het aanmeldformulier aanmelden. Ook als u als zorgmedewerker hier tijdelijk werkt, bijvoorbeeld als uitzendkracht, kunt u voor uw kind(eren) gebruikmaken van onze extra BSO-opvang. De extra BSO-opvang is gratis. Ook als u (nog) geen klant bij ons bent, kunt u hiervan gebruikmaken.

 

 

Geplaatst op 26 november 2021 | Categorie Baby's, corona, Nieuws, Peuter, Schoolkind

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.