De Opgroeienin046-krant valt op je deurmat!

8 februari 2021

Zoals jullie van ons gewend zijn biedt Opgroeienin046.nl alles over opvoeden en opgroeien op één digitale plek. Maar Opgroeienin046 valt nu ook op de deurmat!
 

In de week van 8 februari wordt de informatiekrant van Opgroeienin046.nl huis aan huis verspreid, in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein. Ook via de kinderdagverblijven en op tal van andere plekken in de regio kun je dit krantje gaan tegenkomen.

 

Krantje niet ontvangen? Of meer een digitale lezer? Je kunt de krant ook online bekijken via deze link: http://www.themanieuws.nl/app/publication/CMIJ201/8503

 

In deze informatiekrant zijn leuke, informatieve artikelen te lezen over o.a.: hulp vragen bij de opvoeding, jongeren en lachgas, pesten en gamen, maar ook zijn er tips in te vinden voor ouders én jongeren met betrekking tot deze coronatijd.

 

Bij de artikelen zijn ook QR-codes te vinden; scan deze met je telefoon en je gaat meteen naar onze website waar je ook de bijbehorende video’s kunt bekijken.

 

Heb je nog vragen? Bij elk artikel vind je onderaan de contactgegevens van de betreffende organisatie.

Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen via whatsapp, of bel of mail naar het CJG.

 

We hopen jullie met dit krantje een beeld te geven van al het werk dat er door professionals gedaan wordt op het gebied van opvoeden en opgroeien in deze regio. Maar nog meer hopen we een heleboel ouders en opvoeders te voorzien van praktische tips. Het is immers een uitdagende taak om kinderen te laten opgroeien tot volwassenen van de toekomst. En als dat moeilijk gaat… hopen we dat je weet dat het heel normaal is als je daar vragen of zorgen over hebt. Of daar soms een handje hulp bij nodig hebt. En dat je vervolgens ook weet waar je terecht kunt.

 

Wij wensen jullie veel leesplezier!

 

Vragen? Contact?

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel een vraag? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een Whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Geplaatst op 8 februari 2021 | Categorie corona, Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.