Berichtgeving situatie Oekraïne

18 maart 2022

We krijgen allemaal de berichten mee over de vreselijke oorlog in Oekraïne. Veel mensen zijn gevlucht of gaan nog vluchten en worden ook bij ons in de buurt opgevangen. Vanzelfsprekend bieden we als MIK & PIW Groep een helpende hand waar dat kan. Dat doen we in nauwe afstemming met de gemeenten en scholenkoepels voor primair onderwijs en voortgezet onderwijs.
 
Concreet biedt MIK & PIW Groep kinderopvang en activiteitenprogramma’s aan, voor 2-13 jarigen op meerdere locaties in de regio’s Sittard-Geleen en Maastricht. Daarnaast bieden we psychosociale hulpverlening op doorstroomlocaties en voor individuele vluchtelingen/gezinnen. Samenwerkingspartners en inwoners met vragen over kinderopvang, sociaal werk (psychosociale hulpverlening) en overige vragen in relatie tot de Oekraïense vluchtelingen, kunnen contact met ons opnemen via 088 365 0600.

Geplaatst op 18 maart 2022 | Categorie Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.