Doe-praat-groep 8-12 jaar

Datum: Doorlopend
Tijd:
Adres:

Doe-praat-groep 8-12 jaar

Voor wie?

Voor kinderen (8-12 jaar) die opgroeien met een ouder die psychische problemen heeft en/ of problemen rondom middelen.

 

Wat?

Voor kinderen is het fijn om ervaringen te delen met lotgenoten, herkenning, weten dat ze niet de enige zijn en dat ze leren hoe ze met lastige situaties om kunnen gaan.

Er komen diverse thema’s aan bod: praten over hun thuissituatie, het uiten van gevoelens, het omgaan met problemen van je vader of moeder, het omgaan met schaamte, schuldgevoelens of pesten. Ook doen we samen spelletjes, knutselen we en maken we plezier.

 

Startdatum

Aanmelden voor nieuwe groep kan doorlopend

 

Kosten

Deelname aan deze groep is gratis

 

Voor meer info of aanmelden

Deze groep wordt begeleid door Judith van de Nobelen (Mondriaan Verslavingspreventie) en Marijne Dhondt (Zuyderland GGZ).

Om het deelnemen aan de groep makkelijker te maken en de kinderen te laten kennismaken met de begeleiders gaan we op huisbezoek, indien gewenst of spreken we af op een plek waar het kind zich prettig voelt.

Daarnaast hoeft een kind pas na de eerste groepsbijeenkomst te beslissen of hij/zij aan de groep deel wil nemen of niet.

 

Naast ons groepsaanbod bieden wij ook individueel preventie op maat. Dit kan ook ter overbrugging vooraf aan de start van een volgende groep.

Aanmelden kan rechtstreeks en doorlopend.

 

Judith van de Nobelen

j.van.de.nobelen@mondriaan.eu

088-5067200 / 06-10841988

 

Marijne Dhondt

m.dhondt@zuyderland.nl

088-4599393  / 06-22746723

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.