Social Media & Gamen | voor ouders van kinderen van 10 t/m 14 jaar – webinar

Datum:
Tijd:

TikTok, Snapchat, BeReal, WhatsApp, online gamen… menig kind en jongere heeft het er maar druk mee. Onze kinderen staan online continu met elkaar in verbinding. De hele wereld is binnen handbereik, gewoon vanaf de bank of vanuit je slaapkamer. Op zoek naar informatie en tips wat betreft de opvoeding rondom het gebruik van social media?

 

 

Terugkijken Webinar

 

Bekijk het online webinar ‘Social Media | voor ouders van kinderen van 10 t/m 14 jaar’ terug! Vul onderstaand formulier in en krijg gratis toegang tot het webinar.

 

 

Opgroeien gebeurt ook online. Kinderen en jongeren (en ook volwassenen) brengen een groot deel van hun vrije tijd door op het internet, hebben op een digitale manier contact met elkaar via apps en games, dus logischerwijs vindt hier ook een deel van hun ontwikkeling plaats. Dit is voor veel ouders een hele nieuwe dimensie in het opvoeden, we hebben het zelf immers niet op deze manier meegemaakt toen wij deze leeftijd hadden. Wat is normaal gedrag online? En wanneer is het gedrag van je kind zorgelijk? Waar moet je als ouder op letten?

 

Webinar

 

Margriet van Kempen (schoolmaatschappelijk werker bij Partners in Welzijn) en Judith van de Nobelen (preventiewerker bij Mondriaan Preventie) nemen je in dit webinar mee in de online wereld van kinderen en pubers, en geven tips waar jij als ouder iets aan hebt.

 

Aanmelden

 

  • Dit webinar over ‘Social media’ is bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd van ongeveer 10 t/m 14 jaar, dus groep 7 en 8 van de basisschool en het 1e en 2e leerjaar van het Voortgezet Onderwijs
  • Het is gratis te volgen op laptop, pc, tablet of telefoon
  • Privacy gewaarborgd
  • Via de privéchat kun je vragen stellen tijdens het webinar. Deze zullen per e-mail beantwoordt worden.

 

Andere webinars?

 

Hou onze website in de gaten voor een overzicht van alle webinars die je kunt terugkijken en de aankondiging van nieuwe webinars.

 

Vragen? Contact?

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel een vraag? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.