SamenLoop voor Hoop in Sittard-Geleen

15 november 2019
Deel via:

In het Pinksterweekend van 30 en 31 mei 2020 vindt bij Laco Glanerbook, wielerbaan Geleen en het Burgemeester Damenpark de SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen plaats.

 

“SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen”, vertelt Fabian Brinkman – Combinatiefunctionaris Sport & Educatie bij Ecsplore. “Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker, vieren we het leven én proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Op zondag is er een speciaal programma voor kinderen.”

 

“In Nederland heeft ongeveer de helft van de volwassenen overgewicht. TNO heeft berekend dat jaarlijks 3.600 mensen kanker krijgen door overgewicht en dat 2.100 mensen kanker krijgen door te weinig te bewegen”, licht Fabian toe. “O.a. deze cijfers hebben te maken met de missie en visie van onze organisatie. Daarom heeft Ecsplore zich gecommitteerd aan dit goede doel en wordt de KWF Geleen ondersteunt in de organisatie van de kinderloop. Het is een kans om mensen in beweging te brengen, het belang van gezonde leefstijl op een andere manier onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal Ecsplore met een team meedoen aan de SamenLoop voor Hoop. Kortom, zie dit als een mooie oproep aan jou; al jouw vrienden, kennissen en familieleden om mee te wandelen en dit initiatief te delen in hun netwerk!”

 

Voor meer informatie en aanmelding, check het evenement in onze agenda of bezoek SamenLoop voor Hoop.

Geplaatst op 15 november 2019 | Categorie Baby's, Jongeren, Kinderwens, nieuws, Peuter, Schoolkind

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

#opgroeienin046

Hulp nodig? Hallo zeggen? Of gewoon niks willen missen? Abonneer je dan nu!.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.