Opgroeienin046: alles over opvoeden en opgroeien

16 oktober 2020

Opgroeienin046 is het online platform over opvoeden en opgroeien in de Westelijke Mijnstreek, en is een initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin.
 

 

Het team achter Opgroeienin046  bestaat uit een online marketeer, Etienne, en 2 jeugd- en gezinswerkers, Jonne en Claudia. Zij houden voortdurend de actuele opvoed- en opgroeithema’s in de regio in de gaten, en springen daar op in. Ze leggen verbindingen met allerlei andere professionals van verschillende organisaties in het werkveld. Zo zorgen zij samen voor actuele items en informatie op de website. Ook worden deze items verspreid via de diverse social media kanalen.

 

Wat is er allemaal te vinden op de website?

 

Deze actuele items verschijnen in de vorm van een video en/of een geschreven artikel, terug te vinden bij ‘onze verhalen’ op de website. Deze items voorzien ouders en andere professionals van praktische tips bij tal van opvoed- en opgroeivragen en geven een inkijkje in het lokale werkveld.

Daarnaast is er op de website veel praktische informatie te lezen bij de categorieën kinderwens, zwanger, baby, peuter, schoolkind en jongeren. Wie weet vind je hier al een antwoord op je vraag. Of kun je hier vinden waar je terecht kunt met jouw vraag of zorg. Staat de informatie die jij zoekt hier nog niet bij? Tip ons gerust.

In de agenda is te zien welke activiteiten, cursussen en themabijeenkomsten op het gebied van opvoeden en opgroeien in de 046-regio georganiseerd worden.

 

Contact

 

De website is voortdurend in ontwikkeling en wordt regelmatig ge-update. Mis je informatie over een bepaald onderwerp? Weet je een activiteit die niet mag ontbreken op onze agenda? Of heb je een idee voor een video of een artikel? Neem gerust contact met ons op.

Geplaatst op 16 oktober 2020 | Categorie Nieuws

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.