Wijksafari Sittard Oost

Datum: Zondag 2 april
Tijd: 13:00
Adres: Odasingel 88 Sittard en Albrecht Rodenbachstraat 37 Sittard

Kijk, beleef en doe mee tijdens de Wijksafari in Sittard Oost

 

Voor wie?

Iedereen is welkom: ontmoeten staat centraal deze middag. Inwoners van alle leeftijden, beroepskrachten en vrijwilligers maken kennis met elkaar én met organisaties actief in de wijk.

 

Wat?

Een wijksafari met ruim 55 organisaties die actief zijn in de wijk op het gebied van gezondheid, welzijn, leefstijl, ontmoeting en meedoen. Ga in gesprek en/of maak kennis met alle mogelijkheden in de wijk op het gebied van sport & educatie, zingeving, gezondheid, spellen, muziek, beweging, coaching, vrijwilligerswerk en nog veel meer. Fiets je eigen smoothie, maak kennis met VR, vrijwilligerswerkin046 en neem deel aan gratis activiteiten, workshops en lezingen.

 

 

Wanneer?

Zondag 2 april

 

Tijd?

van 13.00 tot 17.00 uur

 

Waar?

De wijksafari vindt plaats op twee locaties, te weten Poppodium Volt (Odasingel 88 Sittard) en het gebouw van handboogvereniging de Alpenjagers (Albrecht Rodenbachstraat 37 Sittard).

 

Middels een korte route kun je eenvoudig van de ene naar de ander locatie wandelen. Daarnaast is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de Plusbus en Riksja’s die tussen de locaties pendelen.

 

Kosten

De toegang is gratis.

 

 

Meer informatie

 

De organisatie is in handen van Het Knooppunt Informele Zorg en Huisartsenpraktijk De Baandert, te bereiken via tel. 046 – 740 84 10 of contact@knooppuntinformelezorg.nl

 

 

 

 

 

Vragen? Neem dan contact op!

Je kunt ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van je baby, peuter, basisschoolkind of jongeren.

Heb je vragen naar aanleiding van de artikelen? Wil je graag met iemand in contact komen omdat je vragen of zorgen hebt? Bel of stuur een whatsapp-bericht naar het CJG 046-8506910 of mail naar info@cjg-wm.nl en we zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.