Online webinar ‘Ik wil je niet kwijt’

Datum: 1 en 10 juni 2021
Tijd: 19:30
Adres: Online
Deel via:

Rouwverwerking bij kinderen

 

Veel kinderen krijgen te maken met verlies. Niet alleen met verlies van een dierbare maar bijvoorbeeld ook verlies van een huisdier of lievelingsknuffel.
Of met verlies na de scheiding van je ouders.

Wil je meer weten over rouwverwerking bij kinderen? Wellicht is dit webinar dan iets voor jou.  Sprekers tijdens dit interactieve webinar zijn twee buddy’s van Villa Pinedo (een organisatie voor kinderen van gescheiden ouders) en een psycholoog Kind & Jeugd en schoolmaatschappelijk werker, verbonden aan opgroeienin046 (zie www.opgroeienin046.nl)

 

Het webinar wordt twee keer georganiseerd, Je kunt je voor een van beide data aanmelden via de aanmeldbutton onderaan dit bericht.
Let op: vol = vol!

 

Wanneer

Dinsdag 1 juni van 19:30u tot 21:30u

Donderdag 10 juni van 19:30u tot 21:30u

 

 

Meer informatie en/of aanmelden

 

Klik  hier om je aan te melden en jouw voorkeur op te geven.

 

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.