Cursus ‘Jij en ik’

Datum: 20 januari 2020
Tijd: 10:00
Adres: MIK kinderdagverblijf de Wigwam, Borrekuilstraat 1a te Geleen
Deel via:

De geboorte van een baby is een grote verandering in het leven van ouders. Het is een bijzondere gebeurtenis. Voor iedere ouder is het wennen aan de nieuwe situatie. Als je pas een baby hebt, wil je graag je baby begrijpen, contact maken en van hem/haar kunnen genieten.

 

De groepscursus ‘Jij en ik‘ gaat over het stimuleren van een prettig contact tussen ouders en hun baby. Dit helpt om zo een gezonde ontwikkeling van de baby en jou als ouder mogelijk te maken in het eerste levensjaar. Na deelname aan de groep hopen we dat je nog meer plezier beleeft aan het contact met je baby en dat je zelfvertrouwen als ouder groter is geworden.

 

De cursus wordt uitgevoerd door Zuyderland Jeugdgezondheidszorg en is er voor alle ouders die niet voldoende kunnen genieten van hun baby (tot 1 jaar) of zich onzeker voelen over het ouderschap. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals een zware zwangerschap, zware bevalling of prematuur geboren baby. Of ouders die tijdelijk niet goed in hun vel zitten omdat ze veel piekeren, erg perfectionistisch zijn of door zorgen in de relatie.

 

Bekijk hier de flyer: Cursus ‘Jij en ik’

 

 

Details

Voor wie: Jonge ouders
Startdatum: 20 januari 2020
Aantal: 7 bijeenkomsten
Tijd: 10.00 uur
Locatie:  De Wigwam, Borrekuilstraat 1a te Geleen
Kosten:  Gratis deelname

 

Meer informatie en aanmelding via Marijne Dhondt 088-4599393 of m.dhondt@zuyderland.nl

 

 

Vragen? Neem dan contact op!

Soms lopen de dingen niet zoals gehoopt. Samen met jou zoeken we naar een oplossing! Daarom kun je ons alles vragen over het opvoeden, opgroeien, de verzorging of gezondheid van jouw baby, peuter, kind en jongere. Wie wij zijn? Pedagogen, psychologen kind & jeugd en andere deskundigen. Wij werken in de regio Westelijke Mijnstreek actief samen met huisartsen, jeugdartsen en ketenpartners en denken graag met je mee (en vinden niets gek).

Bel onze professionals

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Stel je vraag via WhatsApp

 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

#opgroeienin046

Hulp nodig? Hallo zeggen? Of gewoon niks willen missen? Abonneer je dan nu!.

Onze partners

Opvoeden en opgroeien doe je samen! Wij werken daarom actief samen met gemeenten en partners uit de regio.